19/06/2016 - Los Diablos winnaar Fair-play in eerste afdeling ...

Het is al langer geweten dat Los Diablos één van de fairste ploegen is in het Verbond van Melle. Nadat onze club de voorbije twee seizoen telkens in de top drie eindigde in het fair-play klassement is onze club voor het huidige seizoen 2015 - 2016 uitgeroepen als winnaar in eerste afdeling. Deze overwinning die we helaas moeten delen hebben met Dynamo Kahuna eindigde wij samen met 20 strafpunten op een gedeeltelijke eerste plaats.

Nochtans zag het er halfweg februari heel anders uit want toen stonden we nog op een vierde plaats in het klassement met 8 strafpunten achter op Dynamo Kahuna, die op dat moment ver alleen eerste stond.
Deze overwinning in het fair-play klassement heeft onze club een mooie prijs opgeleverd die het bestuur persoonlijk op zaterdag 18 juni in ontvangst heeft mogen nemen tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking op het verbond.
Verslagje van de prijsuitreiking ...

Amai ... tegen onze zin naar die opgefokte prijsuitreiking waar we verweten werden geen blijkt van respect te hebben naar de bond toe omdat wij in eerste instantie maar met twee leden zouden aanwezig geweest zijn ... wat dan met Sambaboys waarvan maar 1 lid de club vertegenwoordigde en dan nog te zwijgen van Dynamo Kahuna die gewoon niet eens zijn komen opdagen ... eens benieuwd wat de bond daar op te zeggen heeft ...
Uiteindelijk waren we dan toch met een kleine delegatie van zeven leden " allee, zes wat een kind kan je niet meerekenen " aanwezig en moet echt toegeven dat we het ons niet beklaagd hebben. Zijn daar gewoon verwend geweest met à volonté drank en overheerlijke hapjes van een aperitiefhapje tot een ijsje als afsluiter. Bedankt aan het Verbond om ons zo in de watten te leggen.

Hebben dan ook onze mooie prijs in ontvangst mogen nemen en dit ter verdienste van de hele club. Steven De Wever, Jonas Goris, Inge Eeckhout, Xavier Giger, Lesley De Ganck ... bedankt dat jullie erbij waren ... hebben ons goed geamuseerd en vooral goed gegeten ... bleef maar komen ...

Bedankt allemaal voor jullie sportiviteit het voorbije seizoen !
Groeten, Het Bestuur.