10/12/2017 - Los Diablos heeft eindelijk zijn terreinafgevaardigde gevonden ...

Al bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen was onze club op zoek naar een terreinafgevaardigde voor tijdens onze thuiswedstrijden. Een moeilijke zoektocht want niet iedereen staat te springen om afgevaardigde te zijn van een ploeg die in een liefhebbersverbond aantreden. De voorbije weken heeft onze club dit goed kunnen opvangen door geblesseerde spelers in te zetten als afgevaardigde. Maar spelers blijven niet geblesseerd en begon het dringend tijd te worden om een oplossing te zoeken.

Die oplossing is dan ook uit de lucht komen te vallen via één van onze bestuursleden. Giger Xavier had al een paar keer aangegeven eens te polsen bij Mario "vader van Xavier" of hij geen interesse zou hebben om deze functie op zich te nemen. Mario had al een paar keer naar thuiswedstrijden komen kijken en voelde zich thuis te voelen bij onze club.

Xavier is na een beetje aandringen er eindelijk in geslaagd om zijn vader zo zot te krijgen om onze nieuwe terreinafgevaardigde te worden. Hierbij willen wij jullie dan voorstellen aan Giger Mario, onze nieuwe terreinafgevaardigde die sinds vrijdag 8 december aangesloten is bij onze club.

Van harte welkom Mario bij Los Diablos, we zijn ervan overtuigd dat je een fantastische afgevaardigde zult zijn voor onze club.

Vanwege het bestuur en spelers ...