08/10/2018 - Lotus koekenverkoop is een groot succes geworden ...

Zoals velen weten is voetballen in een liefhebbersverbond niet zomaar gratis en moeten alle rekeningen tijdig kunnen betaald worden. Aangezien onze club onafhankelijk is van financiële sponsors en wij onze spelers maar een beperkte som lidgeld laten betalen waren wij dus op zoek naar een middel om wat extra geld binnen te halen. Na wikken en wegen zijn we uiteindelijk op het idee gekomen om Lotus koekenpakketten te verkopen. Eind augustus zijn we dus gestart met onze verkoopactie die liep tot eind september. Ons doel was om zo'n 150 pakketten te kunnen verkopen maar het zijn der weliswaar 318 geworden ... een groot succes dus.

Met de opbrengst van onze actie zijn we al zekers dat er 24 november een klaasfeest zal georganiseerd worden voor de kinderen van onze spelers en worden de spelers bedankt voor hun inzet met een nieuwe trainingsvest die deels zal geïnvesteerd worden door de club en deels door een anonieme sponsor.

Hierbij willen wij iedereen bedanken die ons gesteund hebben door koeken te kopen en een dikke merci aan al onze leden voor jullie inzet. De koeken zijn ondertussen besteld en zullen bij de club afgeleverd worden in week 42. Vanaf zaterdag 20 oktober doen wij het nodig om iedereen zijn Lotus koeken te bezorgen.

Een heel tevreden bestuur.