13/01/2018 - Los Diablos mag opnieuw terugkijken op een geslaagd eetfestijn ...

Beste clubleden,

Vorige week zaterdag hebben we opnieuw mogen terugkijken op een geslaagd eetfestijn. Met zo'n 83 aanwezigen was de kantine van Mariakerke goed gevuld. Zonder Weverke onze vaste speaker / DJ die door omstandigheden andere verplichtingen had was het voor de rest van het bestuur wel wat zorgwekkend om het eetfestijn goed op gang te krijgen. Traiteur Best Frietjes die al twee jaar op rij de overheerlijke maaltijden verzorgd was er klaar voor en iedereen mocht beginnen aanschuiven. Deze keer was het stoofvlees, vol-au-vent of americain à volonté die op het menu stond en voor de kleine mannen waren er frikandellen voorzien. We kunnen jullie verzekeren dat het eten overheerlijk was want tegen alle verwachtingen in was vooral het stoofvlees snel op.

Tijdens het smullen door ging Inge rond om lotjes te verkopen voor onze tombola mand " schat mijn gewicht " die er opnieuw knap en zwaar gevuld uitzag. De lotjes werden goed verkocht, de mand ging het van de ene paar handen naar de andere en iedereen maar schatten wat het gewicht zou zijn. Vele dachten het zeker te weten maar zaten er ongetwijfeld toch ver naast. Ineens werd er " mogen we even jullie aandacht " geroepen in de kantine en Inge stond klaar om de winnaar bekend te maken. Met een verschil van maar liefst 8 gram mochten palletkops, twee kameraden, de mand in ontvangst nemen. Gewicht van de mand was 16,358 gram en hun geschatte gewicht stond genoteerd op 16,350 gram. Knappe gok mogen we zeggen ... Uiteindelijk verlieten de mensen voldaan en heel tevreden de kantine en lieten weten er zeker opnieuw bij te zijn bij ons volgende evenement. Dan mogen jullie zaterdag 26 mei in jullie agenda noteren voor ons jaarlijkse minitvoetbaltornooi Los Diablos cup gevolgd met 's avonds steak à volonté.

In naam van het bestuur willen wij dan ook iedereen bedanken door jullie aanwezigheid, Best Frietjes voor opnieuw een overheerlijke bediening, onze voetbaldames voor het klaarzetten van de tafels, Inge en Ellen voor de verzorging van de tombola mand en KSCE Mariakerke voor de gebruik van hun kantine.

Groeten, het bestuur.
Foto's van ons eetfestijn ... klik hier !!!