07/08/2016 - Eerste oefenwedstrijd zit erop ...

Gisteren " zaterdag 6 augustus " was het eindelijk zover en stond onze eerste oefenpot tegen Sleidinge op ons programma als voorbereiding met oog op het komende seizoen. Voor sommige was het eerder de nieuwsgierigheid om kennis te maken met enkele nieuwe gezichten binnen de club dan uit te kijken naar de wedstrijd zelf. Enkele spelers waren nog in verlofmodus en paste voor deze eerste wedstrijd maar met de aanwezigheid van 12 man konden we zonder zorgen de wedstrijd aanvangen. Na een korte kennismaking met iedereen zijn we dan om 15u van start gegaan.

Met de inbreng van vijf nieuwe spelers was het efkes afwachten hoe het samenspel zou verlopen tijdens de wedstrijd maar ging meteen al de goeie richting uit. Conditioneel zat het nog bij sommige wat minder maar na enkele mooie combinaties en goed samenspel resulteerde dit in een knappe en verdiende 5 - 1 overwinning. Opdoffer tijdens deze wedstrijd is het uitvallen van één van onze nieuwe leden Bob die na contact met een tegenspeler met zijn ribben op de knie van Lesley is terecht gekomen. Met waarschijnlijk een ribbreuk heeft Bob kreunend van de pijn het veld moeten verlaten.

Positief is dat wij een goeie teamprestatie hebben gezien met veel potentieel in onze nieuwe ploeg en dit met de aanvulling van onze spelers die nog in verlof zijn komt dit allemaal goed met Los Diablos.

Bedankt voor jullie aanwezigheid en inzet ... nog eens van harte welkom aan onze nieuwe spelers en een spoedig herstel toegewenst aan Bob.

Groeten, Het Bestuur