15/08/2016 - Chez Choseken een maatje te sterk voor Los Diablos ...

Tweede oefenwedstrijd van Los Diablos ... tegenstander Chez Choseken, kampioen in eerste afdeling van het Verbond Meetjesland met een heel pak oud spelers van Los Diablos was een klasse te hoog voor ons als waardemeter.

Bij de rust stond het al 0 - 3 voor Choseken en hadden we geen antwoord op het sterk middenveld van Choseken. Begin van de tweede helft werd het zelfs 0 - 4 ... zonder wissels en na het uitvallen van Jonas en Sletse wisten we dat het nog een loodzware tweede helft zou worden.

Raar maar waar maar na de 0 - 4 hadden we even de kracht en het geluk om de score te milderen en terug te komen tot 3 - 4. Even dachten we om nog gelijk te komen maar de 3 - 5 was er teveel aan. Iedereen leeggelopen en volledig stuk snakte naar dat laatste fluitsignaal ...

Einduitslag Los Diablos - Chez Choseken: 3 - 5. Kwalitatief liep het veel minder vlot dan vorige week maar Choseken was dan ook enkele klasse sterker dan Sleidinge. Bedankt voor de inzet allemaal en vooral een dikke merci aan Choseken voor de sportieve wedstrijd.

Volgende week spelen wij onze laatste oefenwedstrijd tegen The Buffels ...
Groeten, Het Bestuur.