08/09/2019 - Vroege bekeruitschakeling voor Los Diablos ...

Voor de voorronde van de bekercampagne seizoen 2019 - 2020 waren we uitgeloot tegen Gsi Zelzate. Deze voorronde bestaande uit een heen- en terugwedstrijd waren onze allereerste wedstrijden van het nieuwe voetbalseizoen. De heenwedstrijd die doorging op ons eigen thuisterrein moesten we de wedstrijd aanvangen met net 11 spelers en dus heel wat afwezigen. Geen goed begin dus voor de start van het nieuwe seizoen.

In de eerste helft ging het nog vrij gelijk op met een ruststand van 1 - 1. De tweede helft was er voor velen te veel aan en conditioneel zat iedereen op zijn tandvlees. De 1 - 4 eindstand was zeker terecht en verdiend voor Gsi Zelzate.

Voor de terugwedstrijd had Los Diablos niets te winnen of te verliezen .... pfffff, eigenlijk was er wel wat te verliezen want na nog geen 5 minuten spelen moest Tom Plasschaert geblesseerd het terrein verlaten. Aangezien we ook hier bij deze wedstrijd maar net met 11 spelers waren moesten we dus 65 minuten verder spelen met 10 man. Een slecht bespeelbaar terrein, maar met 10 man en de heenwedstrijd verloren met 1 - 4 wisten we dat een 0 - 3 overwinning er niet zou inzitten en verliezen uiteindelijk met 4 - 2. Proficiat aan Gsi Zelzate met de dubbele overwinning en veel succes nog verder in de Beker van Meetjesland. Veel sterkte aan Tom met uw revalidatie en hopen op een snelle terugkeer.

Door de dubbele nederlaag zijn wij doorverwezen naar de Benny Sport Beker waar alle verliezers uit de voorronde terecht komen. Voor de volgende bekerwedstrijd komt Los Diablos uit tegen RC Discoboys die zal gespeeld worden op zaterdag 19 oktober.