01/05/2017 - Los Diablos neemt afscheid van het Verbond van Melle ...

Los Diablos neemt afscheid van het liefhebbers verbond van Melle. Elf seizoenen lang heeft onze club het beste van zichzelf gegeven in dit verbond met heel wat Ups en Downs. Ooit was Los Diablos één van de topploegen in het verbond die op korte termijn naam maakte. Speelde in het tweede seizoen meteen al kampioen en promoveerde in 2012 als vice-kampioen naar de hoogste afdeling. Los Diablos haalde ook twee bekerfinales na elkaar maar in beide wedstrijden was de tegenstander helaas te sterk. Dit was blijkbaar het keerpunt in onze gloriejaren want van dan af aan is het bergafwaarts beginnen gaan. Vooral de laatste drie seizoen waren rampzalig. Spelers die de club verlieten voor een nieuwe uitdaging, het moeilijk vinden van evenwaardige spelers, langdurige blessureleed bij overige spelers, enkele bestuursleden die de fakkel overlieten aan de jongere garde, enz ... ​Alles wat kon tegenvallen viel dan ook tegen bij onze club.

Maar Los Diablos blijft verder gaan ...
Door allerlei omstandigheden en na overleg met het bestuur is onze club uit op een nieuwe uitdaging en zijn we op zoek naar een sportief succes in een nieuw verbond. Na een eerdere poging vorig jaar heeft Los Diablos zich eindelijk voor het seizoen 2017 - 2018 kunnen aangesluiten in het verbond Meetjesland. Wat we daar mogen verwachten weet nog niemand maar dit zullen we wel snel ondervinden. Meteen willen wij dan ook een oproep doen want met uitzicht op het nieuw seizoen is onze club op zoek naar enkele nieuwe spelers. Wie denkt onze club te kunnen versterken kan zich aanmelden bij onze clubsecretaris. We zijn vooral op zoek naar spelers die elke week met veel plezier en inzet bij een toffe vriendenclub willen voetballen. Een club die vooral garant staat voor vriendschap en fairplay.

Bedankt aan het verbond van Melle voor de toffe seizoenen in jullie verbond. Sommige ploegen zullen we zeker en vast wel missen maar genoeg is genoeg geweest. Op naar een nieuwe toekomst voor onze club.

Het Bestuur.